IMG_6656

Vår filosofi

På Temico AB förstår vi vikten av att du som kund får hjälp snabbt när ett problem uppstår. Ni kan känna er trygga i att veta att vi alltid finns nära till hands, och är redo att lösa problemen på bästa sätt. Vi vill även arbeta långsiktigt, med service och underhåll av er existerande utrustning, samt med projektering och installation av nytt när behoven uppstår. Kontakta oss gärna för förslag till serviceavtal, eller om ni önskar förslag och offert. Kundrelation är vår prioritet.

Bakgrund

När Rolf Andersson startade Temico AB 1992 i Halmstad var visionen att skapa ett kundservice orienterat företag, vars huvudsyssla kretsade kring processventilation i tyngre industri. Kollegan Andrzej Bielak hakade på och tillsammans drev de företaget, genom en flytt till Höganäs 2000, fram till 2015. Tack vare en expansion på senare år så har vi nu även verkstad och personal på plats i Ängelholm.

Temico’s personal

Vi strävar efter långvariga relationer med nöjda kunder, och arbetar därför ständigt med kompetensutveckling och kommunikation. Skrolla ner för att komma i kontakt med rätt tekniker för just din verksamhet!

Rolf Andersson

Grundare & VD
OVK, Service av ventilation
och Processfilter
070-560 70 78

skicka mail

Lars-Inge Svensson

Säkerhetsansvarig
Service av ventilation,
Processfilter och centraldammsugare
070-560 05 52

skicka mail

Andrzej Bielak

Ekonomi
Service av Kyla, Ventilation
och processfilter.
070-868 46 44

skicka mail

Per-Erik Pihlström

IT & Teknik
Dimensionering, Service och
installation av kyla och värmepumpar
076-561 45 69

skicka mail

Jörgen Mellberg

Kvalitetsansvarig
Service och installation
Kyla, Värme och Ventilation
070-754 45 62

skicka mail

Magnus Jarnbjer

Montage & Teknik
Service och installation av
kyla och värmepumpar
070-560 05 44

skicka mail

Kontakta oss…

Behöver ni hjälp med akutservice, löpande underhåll, eller kanske en nyinstallation? Tveka inte, klicka på länken och låt oss hjälpa er!


Kontakt

Integritetspolicy

Vi värnar såklart om din integritet. Vi samlar endast in de uppgifter som krävs för utövandet av våra avtal med kunder och leverantörer.

Om du har frågor om vårt GDPR arbete, eller ifall du undrar vilken information vi har om dig, så går det bra att kontakta oss på info@temico.se

Du kan när som helst be oss att avlägsna information som inte behövs för att utföra ett pågående avtal.


Kontakt